PORTO ER INKLUDERT VED BESTILLINGER PÅ MINIMUM 600 Nok.-!!

(Bestiller du for under 600 Nok.- blir porto lagt på bestillingen din)

Vi ser helst at du bestiller gjennom vår nettbutikk, men vi aksepterer også bestillinger direkte på mail (order.aer@gmail.com) med hva du bestiller, hvordan du vil betale og selvsagt navn og adresse.

Når du har bestilt dine varer gjennom nettbutikken vil du først få en automatisk kvittering på din bestilling. Deretter vil du få en personlig mail fra oss i løpet av 24-48 timer med bl.a. en oversikt på om alle varene du har bestilt er på lager, totalpris osv. Ikke send oss noen betalinger før du har fått denne mailen fra oss!

Vi aksepterer forhåndsbetaling (innskudd på vår konto, penger sendt som kontanter godt gjemt i en konvolutt eller Paypal-overføring) eller varer sendt som postoppkrav (du betaler da først når varene dine er kommet på ditt lokale postkontor. 84 Nok.- kommer i tillegg som er postens oppkravsgebyr). Husk å krysse av for hvilken måte du vil betale når du bestiller!

Ved forhåndsbetaling må all betaling være motatt innen 14 dager fra bestillingen er gjort. Er ikke betaling motatt innen 14 dager blir bestillingen slettet. De som ikke henter oppkravspakkene sine vil få en regning fra oss på oppkravsgebyr, porto og 50 Nok.- i gebyr.

Postens tillegg for pakker til Svalbard: 218 Nok.-


Sjekk www.posten.no for mere informasjon

 


Store Links
Pay by otherPay by otherPay by otherPay by otherPay by otherPay by otherPay by other