Fra November 2017 er nettbutikken helautomatisk.

B-post og postoppkrav er ikke lenger mulig da porto nå kalkuleres automatisk i nettbutikken og for å ha ett mest mulig enkelt system utgår disse alternativene.

Hvis du ikke er logget inn, må du fylle inn navn, adresse og ev. kredittkortinformasjon. Har du planer om å handle her med jevne mellomrom kan det være smart å registrere deg/ lage en konto. Du er ikke nødt til å registrere deg for å kunne handle, men det er en fordel. Da slipper du å skrive inn navn og adresse hver gang du handler, og du kan i tillegg holde deg oppdatert på nye og tidligere ordre.
Etter at betalingen er gjennomført, får du opp en ordrebekreftelse med et ordrenummer. Din bestilling er da mottatt hos oss og en kopi av ordrebekreftelsen sendes til din e-postadresse.

Betaling skjer automatisk ved bruk av kort eller Paypal, og varene sendes innen noen få dager, som regel innen 48 timer. Eventuelt kan du velge å hente varene i platebutikken KATAKOMBEN i Oslo

KATAKOMBEN har adresse Youngstorget 6
Åpningstider er tir-fre: 15.30 - 18.00/ lør: 12.00-17.00
Søndag/ mandag: stengt
(Vennligst vent på bekreftelse på mail om når du kan hente varene dine på KATAKOMBEN da dette kan variere med alt fra ingen til opptil flere dager av lagringsmessige hensyn).

Alle transaksjoner som blir foretatt på nettsiden sjekkes av Nets (Bankenes betalingssentral) eller PayEx. Vi overlater all behandling av kredittkortopplysninger til Nets eller PayEx. Det vil med andre ord verken lagres eller behandles informasjon knyttet til ditt kredittkort hos oss.

Andre spørsmål ? Ta kontakt på mail:
order.aer(a)gmail.com

 


Store Links
Pay with StripePay with Paypal